product-prev-00
product-prev-1
product-prev-2

Einhell - GE-CL 36/230 Li E PXC - Kerti lombfúvó Akkumulátor és töltő nélkül, Lítium-ion, 18 V, - Ah, 700 m3/ó, Állítható fordulatok + Einhell - PXC Starter Kit - Készlet1 akkumulátor si incarcator, Lítium-ion, 18 V, 4 Ah

Egyedi termékkód: 3433630 + 4512042
61800 Ft
Készlet 3 db

Rendeljen és megkapja a terméket:
Gyors futárral Csütörtök 23 Mai - Péntek 24 Mai

Kosárba
Vásárlás telefonon
+36.212.010.205Hétfő-Péntek (10:30-17:00)Támogatást ajánlunk
Magyarul
Vásárlás e-mailben
kontakt@wunderhaff.huTámogatást ajánlunk
Magyarul

Leírás

A termék jellemzői a következő oldalakon találhatók:

1 db Einhell - GE-CL 36/230 Li E PXC - Kerti ventilátor akkumulátor és töltő nélkül, Li-Ion, 18 V, - Ah, 700 m3 / h, állítható fordulatszám :
Az Einhell GE-CL 36/230 Li E-Solo akkus leveles porszívó a PXC sorozat tagjaként minden PXC akkumulátorral kombinálható Széles szívócsőből keskeny fúvócsővé alakítható – mindkettőt a készülékkel együtt szállítjuk. termék – nincs szükség szerszámra. Beépített turbókapcsolóval rendelkezik a maximális fúvóteljesítmény érdekében, elektronikus fordulatszám-szabályozással és biztonsági kapcsolóval ellátott tisztítónyílással. Ergonomikus fogantyúja Softgrip és rezgéscsillapító funkcióval, egy második állítható fogantyú és hordszíj található. A vezetőkerekek állítható magasságúak, a 45 l-es gyűjtőzsákon egy ablak látható, hogy mennyire tele van.

1 db Einhell - PXC Starter Kit - 1 db akkumulátor és töltő készlet, Li-Ion, 18 V, 4 Ah :
Vásároljon bármely terméket a PXC családból, és megnyerheti az 1. díjat Elektromos kerékpár, a 2. elektromos Totineta díjat, a havi nyereményt egy 5,2 Ah-s PXC akkumulátor. További részletek ITT.

Az Einhell 18 V, 4 Ah PXC indítókészlet ideális alap a Power X-Change kínálatának elindításához vagy bővítéséhez otthonában.
A 18 V-os, 4 Ah Power X-Change PLUS akkumulátorral és nagy sebességű töltővel ellátott indítókészlet az Einhell többfunkciós és teljesen cserélhető Power X-Change akkumulátorrendszerének tagja.
A Power X-Change akkumulátorok univerzálisan használhatók, hogy energiát és tartósságot biztosítsanak minden vezeték nélküli géphez a kerti és műhelytermékek teljes családjában.
A sorozat töltői univerzálisan is használhatók minden PXC akkumulátorhoz.
Az előnyök a vásárló számára nyilvánvalóak: egyetlen akkumulátor és egyetlen töltő minden autóhoz nemcsak jelentős vásárlási költségeket takarít meg, hanem az univerzális használat is hozzájárul a környezet védelméhez, valamint rugalmasságot biztosít az otthonban és a kertben.
Kiküszöböli azt a kényelmetlenséget és káoszt is, hogy minden műszerhez külön-külön különböző akkumulátorok és töltők vannak.
A kiváló minőségű PXC akkumulátor ellenáll a memóriaeffektusnak és az akkumulátorok önkisülésének, így folyamatosan nagy teljesítményt biztosít.
A 18 X, 4 Ah Power X-Change a Power X-Change család ideális alapakkumulátora, és alkalmas a TWIN-PACK 36 V-os alkalmazásokhoz való használatára is.
Az aktív ABS felügyeleti rendszer egy mikroprocesszorral rendelkezik az akkumulátor paramétereinek állandó figyelésére.
Ezért maximális biztonságot, optimális gépteljesítményt, maximális üzemidőt és maximális élettartamot biztosít.
Az áram töltési szintje 3 fokozatú LED kijelzőn ellenőrizhető.
A házat úgy tervezték, hogy ellenálljon a pornak, a korróziónak és a mechanikai hatásoknak.
Van egy mélyedéses fogantyú, amely lehetővé teszi az akkumulátor könnyű eltávolítását minden szerszámból.
A nagy sebességű töltő kompakt kialakítású, ezért kis helyet foglal, és beépített felfüggesztési furatokkal rendelkezik, így falra is akasztható.
A nagy sebességű töltési technológia rövid töltési időt jelent, az optimális töltés és a maximális biztonság érdekében pedig az akkumulátort egy intelligens töltéskezelő rendszer folyamatosan felügyeli.
Frissítés érkezik a teljesen lemerült akkumulátorok újraaktiválására.
Az összes frissített információt a 6 fokozatú töltöttségi szint LED-jelzője biztosítja.

Power X-Change (PXC) - A PXC akkumulátorok és töltők a PXC sorozat összes elektromos kéziszerszámához, kerti gépéhez és porszívójához alkalmasak.

Műszaki adatok

Tartalmak
Kézbesítési készlet 1 db Einhell - GE-CL 36/230 Li E PXC - Kerti ventilátor akkumulátor és töltő nélkül, Li-Ion, 18 V, - Ah, 700 m3 / h, állítható sebesség
Szívócső és keskeny fúvócső

1 db Einhell - PXC Starter Kit - 1 db akkumulátor és töltő készlet, Li-Ion, 18 V, 4 Ah

Hasonlítsa össze más termékekkel

Szeretné összehasonlítani? Kattintás  Itt 

Megjegyzések (0 Megjegyzések)

Legyen Ön az első, aki megjegyzést és véleményt mond a termékről!
Hozzá szeretné fűzni a véleményét?   Kattintson ide   a termék értékeléséhez.