product-prev-00
product-prev-1

Festool - HKC 55 5.0 EBI-Plus-SCA + TPC 18/4 I-Basic + AGC 18-125 EB-Basic - Körfűrész, 18 V + ütvefúró és csavarhúzó, 18 V + sarokcsiszoló, 18 V, 2 elem , Li-Ion, 18 V, 5 Ah, 4 speciális tok

Egyedi termékkód: 578025
500100 Ft
Készlet 2 db

Rendeljen és megkapja a terméket:
Gyors futárral Csütörtök 6 Iun - Péntek 7 Iun

Kosárba
Vásárlás telefonon
+36.212.010.205Hétfő-Péntek (10:30-17:00)Támogatást ajánlunk
Magyarul
Vásárlás e-mailben
kontakt@wunderhaff.huTámogatást ajánlunk
Magyarul

Leírás

Három erőcsomag faszerkezetekhez: kézi körfűrész akkumulátorral, ütvefúró és csavarhúzó akkumulátorral és sarokcsiszoló akkumulátorral.
Ez a praktikus ToolBox-szal ellátott, átfogó akkus szerszámkészlet nélkülözhetetlen felszerelés a fa építési projektjeihez, az erős és robusztus kefe nélküli EC motorokkal együtt minden szerszámban. Például fagerendák vagy deszkák vágásához a készlet tartalmazza a HKC 55 kézi akkus körfűrészt nagy teljesítményű 18 V-os akkumulátorral, amely a rögzíthető vezetősíneknek köszönhetően gyorsan és biztonságosan végez ismételhető precíziós vágásokat. A TPC 18/4 akkus ütvefúró és csavarhúzó ideális faszerkezetek, sőt falazatba fúrók összeszereléséhez. A FastFix rendszer biztosítja a sokoldalú tartozékok közötti váltást bármikor. A keményebb anyagok vágásához mellékeljük az AGC 18 akkumulátoros sarokcsiszolót, amely a kefe nélküli EC-TEC motornak és a védett elektronikus blokknak köszönhetően porálló és tartós. A 4500 és 8500 ford./perc között fokozatosan állítható fordulatszám biztosítja az anyag szerkezetéhez igazodó vágást és köszörülést. A praktikus Systainer³ szervezőben biztonságosan tárolva kényelmesen szállíthatja az akkus szerszámokat és a szállítási csomagban található ToolBox-ot a műhelyből a következő telepítési helyre. Különleges előny: Az eredeti teljes javítás (az első három évben ingyenes) érvényes akkus szerszámokra, sőt akkumulátorokra, valamint töltőkre (további információért látogassa meg a festool.ro/service weboldalt).

Praktikus: ToolBox TB M 137 ingyenes a szállítási csomagban - egymásra rakható szerszámkészlet, amely minden Systainer formátumhoz illeszkedik.
Maximális teljesítmény: az erőteljes kefe nélküli EC-TEC motornak köszönhetően a Combo készlet összes szerszáma lenyűgöző erővel rendelkezik.
Rugalmas akkumulátorrendszer: a nagy tartóssággal és fokozott erőkifejtéssel rendelkező alkalmazásokhoz a nagy teljesítményű 5,0 Ah-s akkumulátor valóban többfunkciós eszköz.
HKC 55: Biztonságos és kényelmes kezelés az anyagba való behatolás funkcióval ellátott mély vágási beállításnak, a lengőtető és a vezetőlapát távirányítójának köszönhetően.
HKC 55: Szögbeállítás központi rögzítéssel 0 foktól 50 fokig.
HKC 55: vágósínnel kombinálva (tartozékként kapható): a vágások gyors, precíz és mobil végrehajtása.
TPC 18/4: nagy teljesítményű csavarozási és fúrási munkákhoz nagy átmérővel, gyors a precíz előtoláshoz kisebb átmérőjűeknél.
TPC 18/4: fém és robusztus négyfokozatú sebességváltó, teljes körű biztosítással a Festool Service átfogó szolgáltatásainak köszönhetően.
TPC 18/4: gyors és szerszámmentes újraszerszámozás fúráshoz, csavarozáshoz, könyökfúráshoz és könyökcsavarozáshoz a FastFix interfésznek köszönhetően.
AGC 18: a fordulatszám fokozatosan állítható 4500 és 8500 ford./perc között.
AGC 18: kialakításának köszönhetően az AGC 18 jól alkalmazkodik a kéz formájához, nagyon halk és alacsony rezgésszinttel rendelkezik. Így ideális ergonómiával rendelkezik a vágási műveletek elvégzéséhez.
AGC 18: a tokozott motornak és a zárt elektronikus blokknak köszönhetően az AGC 18 porvédett, így robusztus és ellenálló.
Mobil: A Systainerbe csomagolt akkumulátoros szerszámok tökéletesen integrálhatók a bott járművekbe az egyszerű szállítás érdekében a műhelytől a telepítési helyre.
Robusztus: tartós, kiváló minőségű alkatrészek, a Festool Service átfogó szolgáltatásainak köszönhetően teljes körűen biztosítottak.

Műszaki adatok

Tartalmak
Kézbesítési készlet 1 x Festool - HKC 55 5.0 EBI-Plus-SCA - Körfűrész
2 x akkumulátor, Li-Ion, 18 V, 5 Ah BP 18 Li 5.0 ASI
SCA 16 gyorstöltő
Fűrészlap HW 160x1,8x20 W18
Hatlapfejű hatlapfejű csavarkulcs, 5
Systainer SYS3 M 337 szállító és tároló doboz

1 x Festool - TPC 18/4 I-Basic - Ütőfúró és csavarhúzó
WH-CE CENTROTEC szerszámtokmány
Mágneses bittartó BH 60 CE-Imp
Gyors tokmány KC 13-1/2-MMFP
Segédfogantyú AHS-43/230
PZ bit 2
Övcsipesz
Systainer SYS3 M 187 szállító és tároló doboz

1 x Festool - AGC 18-125 EB-Basic - sarokcsiszoló
Pajzsok SH-AGC 18-125
Segédfogantyú AH-M8 VIBRASTOP
QRN-AGC 18 M14 gyorsfeszítő anya
BF-AGC M14 karima
Csavarcsavar KF-AGC 18
Systainer SYS3 M 187 szállító és tároló koffer

1 x Festool - Systainer SYS3 TB M 137 szállító- és tárolótáska

Hasonlítsa össze más termékekkel

Szeretné összehasonlítani? Kattintás  Itt 

Megjegyzések (0 Megjegyzések)

Legyen Ön az első, aki megjegyzést és véleményt mond a termékről!
Hozzá szeretné fűzni a véleményét?   Kattintson ide   a termék értékeléséhez.