product-prev-00
product-prev-1
product-prev-2
product-prev-3

Festool - ISC 240 EB -Basic - Fűrész szigetelőanyagokhoz, akkumulátor és töltő nélkül, Li -Ion, 18 V, - Ah, speciális tok

Egyedi termékkód: 576571
172300 Ft
Utolsó termék raktáron

Rendeljen és megkapja a terméket:
Gyors futárral Kedd 11 Iun - Szerda 12 Iun

Kosárba
Vásárlás telefonon
+36.212.010.205Hétfő-Péntek (10:30-17:00)Támogatást ajánlunk
Magyarul
Vásárlás e-mailben
kontakt@wunderhaff.huTámogatást ajánlunk
Magyarul

Leírás

Akár szabad kézzel, akár vezetősín és korlátozó rendszer által vezérelve, a tetőn, az állványokon vagy a talajon, akár ásványi vagy természetes szálból készült szigetelőanyagok, akár PUR szigetelőlapok esetében, az ISC 240 modell kiemelkedik a mobilitás, a sokoldalúság és a hatékonyság révén, ezáltal az optimális megoldást jelenti mindazok számára, akik nemcsak a házak szigetelését, hanem a munkaterhelés csökkentését is szeretnék.
Tökéletesen illesztett vágóberendezés a szigetelőanyagok és a rugalmas ásványi és természetes szálak, valamint a PUR szigetelőlapok pontos és gyors vágásához.
Az anyagok különösen hatékony vágásához: a vezetősín és a szögkorlátozó segítségével (készletben vagy tartozékként kapható) lehetőség van ismétlődő szögvágások elvégzésére pontos méretekben.
A tökéletesen kiegyensúlyozott konstrukciónak és a kis súlynak köszönhetően könnyedén dolgozhat a maximális kényelem érdekében munka közben, még akkor is, ha egy kézzel használja.
Még a legvastagabb szigetelőanyagok könnyű vágása is: hála a 350 mm -es vágási mélységű vágótömítésnek.
A vágóberendezés szerszám nélküli vágása a hatékony feldolgozás érdekében, és az anyag szerkezetéhez igazítva.
Ideális a Li-HighPower akkumulátorral kombinálva: kevesebb mint 600 gramm, 20% -kal könnyebb és 50% -kal kompaktabb, mint egy szabványos 5,2 Ah-os akkumulátor.
Mobil vágás a szigetelőanyagok méretére a kábel megzavarása nélkül. Függetlenül attól, hogy a munkákat a műhelyben, az állványzaton vagy a tetőn végzik. Ideális a Li-HighPower akkumulátorral kombinálva: a kefe nélküli EC-TEC motorral együtt nagy sebességet és alacsony energiafogyasztást biztosít.
Különösen rugalmas működés közben: legyen szó szabad kézi vágásról vagy irányított vágásról a vezetősín és a szöghatároló miatt (készletben vagy tartozékként kapható), az ismétlődő vágásokat tökéletesen pontosan és szögben kell elvégezni.
Kis súlyú, gumi markolatú területek és tökéletesen kiegyensúlyozott kialakítás a maximális kényelem érdekében, még egy kézzel történő használat közben is. A dupla kattintás elleni védelem megakadályozza a véletlen csatlakozást, és biztosítja a kockázatmentes feldolgozást.
A speciális fűrészlapokkal ellátott vágóberendezés biztosítja a munka gyors előrehaladását és rendkívül nagy tartósságát, akár 350 mm -es szigetelőanyagok vágása esetén is. A gyorscserélő rendszernek köszönhetően a vágóberendezés egyszerűen és szerszám nélkül, egyetlen mozdulattal cserélhető.
Az EC-TEC motor rendszeres karbantartás nélkül rácson keresztül védve van a por és a szálak ellen, így problémamentesen használható a helyszíni nehéz munkákban.
A port előállító szigetelőanyagok vágásakor mobil porszívó csatlakoztatható a szívóadapter segítségével. Az egészséges és pormentes munkakörnyezetért.
Fő felhasználási területek:
Rugalmas szigetelőanyagok, például üveggyapot, ásványgyapot és természetes szálak méretre vágása (fűrészlap tömítéssel, hullámos csiszolással).
PUR (kemény habosított poliuretán) és polisztirol szigetelőlapok méretre vágása (keresztfűrészes vágóberendezéssel).
Vágás méretre, kábel nélkül, ha nem lehet csatlakozni a hálózathoz, vagy ha ezt nehéz elérni (például kívül, az állványzaton).
Ideális mobil használatra szerelési alkalmazásokban.
Rugalmas szigetelőanyagok méretre vágása pontos szögekben és méretekben, a vezetősín és az FS-WA-ISC szöghatároló kombinációjával

Műszaki adatok

Alapvető tulajdonságok
Felhasználási osztály Szakmai
sarokcsiszolók NEM
Tartalmak
kiegészit? tartozékok NEM
Kézbesítési készlet Vágóberendezés SG-240 / W-ISC
Talp adapter (204160)
Szán vezetősínnel
Systainer SYS3 M 237 szállító és tároló tok
Kiegészitő információk
További információ Akkumulátor feszültsége: 18 V
A versenyek gyakorisága: 3000 / perc
Vágási mélység: 240 mm
Ütéshossz: 26 mm
Szívócsatlakozó átmérője: 27 mm
Súly akkumulátor nélkül: 1,8 kg
Akkumulátor asztal: 2,4 kg

Az akkumulátort és a töltőt a csomag nem tartalmazza!


A jótállási idő 3 évre meghosszabbítható: magánszemélyek és jogi személyek.
További részletek az értékesítési ügynökségeknél.
Jótállás
Magánszemélyekre vonatkozó jótállás 12 luni
Jogi személyek jótállás 12 luni

Hasonlítsa össze más termékekkel

Szeretné összehasonlítani? Kattintás  Itt 

Megjegyzések (0 Megjegyzések)

Legyen Ön az első, aki megjegyzést és véleményt mond a termékről!
Hozzá szeretné fűzni a véleményét?   Kattintson ide   a termék értékeléséhez.