product-prev-00
product-prev-1
product-prev-2
product-prev-3
product-prev-4

Festool-PLANEX LHS-E 225 / CTM36-Set-Fali csiszoló, 400 W, 215 mm, teleszkópos rúd, textilzsák + Nedves-száraz porszívó, 2400 W, 240 mbar, 36 l

Egyedi termékkód: 575455
788550 Ft
Utolsó termék raktáron

Rendeljen és megkapja a terméket:
Gyors futárral Péntek 17 Mai - Hétfő 20 Mai

Kosárba
Vásárlás telefonon
+36.212.010.205Hétfő-Péntek (10:30-17:00)Támogatást ajánlunk
Magyarul
Vásárlás e-mailben
kontakt@wunderhaff.huTámogatást ajánlunk
Magyarul

Leírás

A termék jellemzői az alábbi oldalakon találhatók:

1 x Festool - PLANEX LHS-E 225 EQ - Falcsiszoló, 400 W, 215 mm, teleszkópos rúd, állítható sebesség, textil táska :
Az új PLANEX easy hosszúnyakú csiszoló a legkönnyebb közvetlen működésű hosszúnyakú csiszoló a piacon: nincs szükség folyamatos karbantartásra, egyszerű és intuitív kezelés. Ez biztosítja a helyiségek legegyszerűbb és leggyorsabb előkészítését a száraz kőműves munkákhoz. A PLANEX easy a ma elérhető legtartósabb ilyen termék. A kefék és hajlékony tengely nélküli motor nem igényel karbantartást, és optimális erőátvitelt biztosít. Az egyszerű kezelési módnak köszönhetően a csiszolási folyamat különösen gyors és megbízható. A csökkentett súlynak köszönhetően pedig a munkafolyamat hosszabb és kevésbé fárasztó! A mobilitás, a sokoldalú munkavégzés és a legjobb eredmények kombinációja segít gyorsan és kockázat nélkül elérni a kitűzött célt: tökéletes felületet elérni.

Egyszerűen hosszabb csiszolás: a Festool első hosszú nyakú csiszolója összeszerelés és beállítás nélkül.
A vezetési viselkedés és az optimális súlyelosztás közötti egyensúlynak köszönhetően hosszú ideig, megszakítás nélkül dolgozhat.
Könnyebb csiszolás: a csökkentett súly kényelmes használatot tesz lehetővé.
Csökkentett kopás a fejrész működtetőrendszerének köszönhetően.

A minőség a részletekben rejlik. A legjobb gazdasági megtérülés érdekében: hosszú élettartam és csökkentett állásidők a robusztus EC közvetlen hajtásnak köszönhetően, rugalmas tengely nélkül.
Nincs rugalmas tengely. Nincsenek korlátozások: egyszerűen forgathatja és forgathatja a PLANEX-et: a különösen rugalmas hosszú nyakkal rendelkező csiszoló a mobil artikulációnak köszönhetően lehetővé teszi a szükséges szabad hely kialakítását.
Csomagolja ki, és azonnal elkezdheti a munkát: egyetlen kapcsolóval szerelve az új PLANEX easy azonnal működőképes. Hogy gyorsan munkába állhasson.
Maximális mobilitás. És könnyen szállítható: a PLANEX easy egyszerűen és biztonságosan szállítható táskában. A készülék optimálisan védett, és minden kéznél van a gyors használathoz.
A szélek közelében működik. Maximális megbízhatóság: a kivehető kefeszegmenssel a PLANEX easy folyamatosan csiszol egészen a szélekig.
A legjobb felületi minőség: az új szuperlágy csiszolólap tökéletesen alkalmazkodik a fal és a mennyezet felületéhez, és így egyszerű és hibamentes csiszolást tesz lehetővé.
A súly pedig különbséget jelent: a mindössze 4 kg-os csökkentett tömeg és az optimális súlyeloszlás lehetővé teszi a gép folyamatos, megszakítás nélküli használatát.
Nekünk az Ön sikere a legfontosabb: nemcsak a minőségi szerszámok hagyománya a Festool-on belül, hanem a jó szerviztevékenység is. Így a termékre adott 36 hónapos jótállásunk, amely költségcsökkentést jelent, nulla javítási és kopóalkatrész-költséget jelent Önnek!
Erőteljes tandem. A gyors, tiszta és egészséges csiszolásért: a speciális AutoClean porszívó pontosan a PLANEX easy-hez van igazítva: automatikus szűrőtisztító rendszerrel, robusztus, hajlításnak ellenálló tömlővel és zárral ellátott csúszkával a még intenzívebb tisztítás érdekében. fő szűrő.

Főbb felhasználások:
Falak és mennyezetek csiszolása.
Gipszkarton és töltőanyag csiszolása gipszkartonra.
Tapéta maradványok, festékrétegek, ragasztómaradványok, levált vakolat és egyéb fedőrétegek eltávolítása.

Antisztatikus funkció: porszívók és gépek antisztatikus funkcióval, hogy megakadályozzák a statikus elektromosság felhalmozódását munka közben.
EC-TEC motor: az EC-TEC hajtáskoncepció célja, hogy rendkívüli mennyiségű energiát állítson elő külső fogyasztás mellettkis mennyiségű energia.
MMC Electronic Multi-Material-Control: cModern elektronikus vezérlés a Multi Material Control motorhoz állandó fordulatszám- és hőmérséklet-szabályozás felügyelettel minden típusú anyag megmunkálásához.
MPE csiszolólap: rendkívül tartós anyagokból készült csiszolólapok és csiszolókorongok a hosszú élettartam érdekében.
Csatlakoztassa: kábelcsatlakozó dugó, kivehető, cserélhető, biztonsági zárral a gyors kapcsoláshoz.
StickFix STF: gyors, gazdaságos rögzítési rendszer csiszolóanyagokhoz - ragasztó, klipek nélkül.

1 x Festool - CLEANTEC CTM 36 E AC-LHS - Nedves-száraz porszívó, 2400 W, 240 mbar, 36 l, elektromos szerszám foglalat, szűrőtisztító kapcsoló :
Minél erősebben távolítja el a csiszolóberendezés az anyagot, annál hatékonyabbnak kell lennie a megfelelő mobil porszívónak. A nagy teljesítményű CLEANTEC CTM 36 AC PLANEX porszívó 36 l-es tartálytérfogattal konstrukciósan pontosan a PLANEX teleszkópos karú csiszoló extrém anyageltávolítási teljesítményéhez van konfigurálva. Alapfelszereltségként szerszámtartóval, hajlításálló tömlővel és ComfortClean csúszófedéllel a szűrő még intenzívebb tisztításához. A CTM 36 AC PLANEX porszívó tartály nagyvonalú geometriája nagy térfogatot kínál. A lehajtható kormánykerekeknek és a nagy hátsó kerekeknek köszönhetően rendkívül mozgékony.

Állandó erős szívás a nagy teljesítményű kompakt turbinának köszönhetően.
Az antisztatikus funkció megakadályozza a statikus elektromosság kialakulását munka közben.
Systainer dobozok rögzítése SYS-Dock segítségével.
Tömlőtartó és kábeltekercselő a nagyobb biztonság és rend érdekében.
Gazdaságos a tartályban található SELFCLEAN szűrőzsákkal elérhető térfogat optimális kihasználása miatt.
Tartály/szűrőzsák űrtartalma 36/34 l.
AUTOCLEAN funkcióval.
M porosztályhoz engedélyezett.

Tisztítsa meg a szűrőt. Automatikus: AUTOCLEAN (AC) biztosítja a főszűrő automatikus tisztítását. Így a szívóerő folyamatosan magas marad. Előnyök: időmegtakarítás, hosszabb munkaintervallumok, ugyanakkor kisebb karbantartási ráfordítás, hosszabb élettartam és költségmegtakarítás.
Kézi tisztítás: így a nagyon kompakt szűrők is azonnal megtisztulnak: a tartálybejárat kézi lezárásakor a ComfortClean hermetikusan záródó csúszófedéllel erős negatív nyomás keletkezik, amely maximális erővel tisztítja a szűrőt.
Kényelmes és időtakarékos: a teleszkópos karral ellátott csiszoló szilárdan és biztonságosan ül a szerszámtartón. Így a csiszolóanyagok gyorsan és kényelmesen cserélhetők, a PLANEX hatástartománya pedig néhány manőverrel bővíthető. Praktikus fogantyúval a szállításhoz.
Turbó kábellecsévélő: az intelligens összecsukható mechanizmusnak köszönhetően a kábel egyszerűen és gyorsan leválasztható.
Maximális rugalmasság: a szívótömlő nagyon érzékeny és ellenáll a hajlításnak.
Szakadásálló kártolt szűrőtasak: a kártolt szűrőtasak automatikusan kitisztul, mert leválasztáskor belül összezsugorodik. Ez a SELFCLEAN hatás tartósan nagy szívóerőt garantál a teljes feltöltésig.
Maradékzsák, eldobható: tökéletes az AUTOCLEAN funkcióval rendelkező porszívókhoz, például durva szennyeződések és forgácsok felszívásához. Leszerelés és evakuálás hulladékként alacsony porképződéssel, egyszer használatos hulladékzsák-zárral.
Szállítás közben biztosított: a rögzítőfék stabil rögzítést biztosít. A nagy kerekek pedig biztonságosak a felborulás ellen. A kerekek és anyaguk ellenáll a súrlódásnak. A kiegyensúlyozott súlypontnak köszönhetően a porszívó kényelmesen hordozható.
Nagy kapacitás: a lapos szűrőnek és a tartály sima belső kontúrjának köszönhetően a szűrőzsák tudszabadon kibontakozni. Ez egyenletes feltöltést és a szűrőzsák térfogatának csaknem 100%-os kihasználását teszi lehetővé.
Bővítési lehetőség: az igényektől függően a porszívó további modulokkal is felszerelhető. Például a sűrített levegő adaptációs mód, az állandó áramcsatlakozó, az automatikus be-/kikapcsoló rendszerrel rendelkező aljzat vagy az EAA vagy Bluetooth üzemmód.
M osztályú porokhoz: a porszívó M osztályú porokhoz engedéllyel rendelkezik. Alkalmas egészségre veszélyes porok felszívására >0,1 mg/m3 határértékkel. A porszívón egy nagy piros címke található, amely tájékoztat a porosztályról.

Főbb felhasználások:
0,1 mg/m3 határérték feletti porhoz.
Rugalmasság és tisztaság a műhelyben és az építkezésen a kompakt kialakításnak és a 36 literes tartálynak köszönhetően.
Beépített automata be/ki kapcsoló, elektronikus szívóvezérléssel, elektromos gépekhez.
Nedves és száraz porszívózásra is alkalmas.

Antisztatikus funkció: porszívók és gépek antisztatikus funkcióval, hogy megakadályozzák a statikus elektromosság felhalmozódását munka közben.
Elektronikus: változtatható sebesség, a munkaanyagtól függően.
Áramlásérzékelő: az áramlásérzékelő ellenőrzi a 20 m/s-os minimális légsebességet, és figyelmeztető jelzést ad, ha a levegő sebessége ez alá csökken. A jobb egészségvédelem érdekében.
CLEANTEC: bajonett típusú zár, amely összekötő elemként van beépítve a korty és a szerszám közé.

Műszaki adatok

Tartalmak
Kézbesítési készlet 1 db Festool - CLEANTEC CTM 36 E AC-LHS - Nedves-száraz porszívó, 2400 W, 240 mbar, 36 l

1 db Festool - PLANEX LHS-E 225 EQ - Falcsiszoló, 400 W, 215 mm
Csiszolókorong StickFix-szel, 215 mm (szuper puha)
Textil táska

Hasonlítsa össze más termékekkel

Szeretné összehasonlítani? Kattintás  Itt 

Megjegyzések (0 Megjegyzések)

Legyen Ön az első, aki megjegyzést és véleményt mond a termékről!
Hozzá szeretné fűzni a véleményét?   Kattintson ide   a termék értékeléséhez.