product-prev-00
product-prev-1
product-prev-2
product-prev-3

Festool - PSC 420 EB -Basic - Fúró- és csavarozógép, 50 Nm + ingafűrész + 2 x BP 18 Li 4.0 HPC -ASI akkumulátor + speciális tok

Egyedi termékkód: 576529
340450 Ft
Utolsó termék raktáron

Rendeljen és megkapja a terméket:
Gyors futárral Szerda 15 Mai - Csütörtök 16 Mai

Kosárba
Vásárlás telefonon
+36.212.010.205Hétfő-Péntek (10:30-17:00)Támogatást ajánlunk
Magyarul
Vásárlás e-mailben
kontakt@wunderhaff.huTámogatást ajánlunk
Magyarul

Leírás

A termék jellemzői az alábbi oldalakon találhatók:

1 x Festool - T 18 + 3 HPC 4.0 I -Plus - Fúró- és csavarozógép 2 akkumulátorral, Li -Ion, 18 V, 4 Ah, 50 Nm, kefe nélküli motor, levehető tokmány, LED -es világítás, speciális tok , CU KIVÉTEL A SZÁLLÍTÁSI KÉSZLET
Professzionális fúró és csavarozó gép.

1 x Festool - PSC 420 EB -Basic - Ingafűrész akkumulátorok és töltő nélkül, Li -Ion, 18 V, - Ah, kefe nélküli motor, porfúvó funkció, LED -es világítás, gyorscsatlakozó tartozékok, állítható sebesség, inga funkció, speciális tok , A SZÁLLÍTÁSI KÉSZLETET KIVÉVE
A nagy teljesítményű, energiatakarékos EC-TEC motor biztosítja a gyors és gyors vágást 3800 ütés / perc sebességgel, bármikor. Ugyanakkor a maximális pontosságot mindig garantálja a kalapács speciálisan kialakított vezetője és a párhuzamosan állítható vezetőpofák. Harmadik vezetőként szolgálnak, és a fűrészlapot kompromisszumok nélkül tartják az útvonalon.
A maximális alakú tárgy nemcsak a vágás eredményére vonatkozik, hanem az ingafűrészeink akkumulátorokkal történő ergonómikus kivitelezésére is, amelyek lehetővé teszik a hosszú munkát fáradtság nélkül.
Kiváló vágási viselkedés ívelt kontúron a penge 3 pontos vezetőjének és a merev emelőrúdnak köszönhetően.
Könnyű kezelhetőség a puha markolatnak és az ergonómikus formának köszönhetően.
Be- / kikapcsoló mindkét oldalon, bármely rögzítési helyzetből elérhető.
Gyors, kulcs nélküli csererendszer asztalokhoz, rögzítőkhöz és fűrészlapokhoz.
Jól látható vágási vonal villogó fényben és erős szívásban.
Erős vágási ütem a gyors munkához.
Ideális a Li-HighPower akkumulátorral kombinálva: kevesebb mint 600 gramm, 20% -kal könnyebb és 50% -kal kompaktabb, mint egy szabványos 5,2 Ah-os akkumulátor.
A Systainer akkumulátorral ellátott ingafűrész tökéletesen integrálható a jármű berendezésébe, így egyszerűen szállítható a műhelyből az építkezésre. A Systainer szervezők kompatibilisek egymással, és minden korábbi generációs Systainerrel kombinálhatók, minden mobil porszívóval és sok más rendszer tartozékkal, például a kerekesszékkel vagy a mobil műhellyel.
Úgy működik, mintha kábele lenne, de nincs. Hatalmas motornyomatékkal és hármas fűrészlapvezetővel a kimagasló kanyarodáshoz.
A Softgrip fogantyú megakadályozza a csúszást és a forgácsvédelmet a fáradságos retusálás ellen.
Egy az egyben - a PSC 420 és PSCB 420 típusú Li -HighPower Compact akkumulátorok minden olyan készülékkel használhatók, amelyek azonos osztályú elemekkel rendelkeznek, és fordítva.
A készülék mindössze 2,3 kg súlyú akkumulátorral, karcsú és ergonomikus kialakítással, Softgrip fogantyúval, csúszásmentes felülettel és mindkét oldalon található ki- és bekapcsolókkal (a kiegészítő és központi féknyereggel ellátott változat), ideális mindkét balkezes számára, valamint a jobbkezeseknek.
Az erős edzés és az ideális viselkedés tökéletes kombinációja ívelt vonalakon. Ugyanazt a vágási teljesítményt érik el, mint a hálózati árammal, hosszú ideig működik, és felülmúlja a többi akkus fűrészt.
A villogó fény meghatározza a fűrészlap optikai ütközőjét, a porelszívó rendszer és a CARVEX gép fúvó funkciója biztosítja a szabad láthatóságot a pályán.
A vezető az emelőrúddal és a fémkarbid pofákkal párhuzamosan állítható, mint a fűrészlap harmadik vezetője, pontos vágásokat garantál, pontos szögben.
Nagyon könnyen összecsukható még a legkisebb sugaraknál is (34 mm -től 1,5 m -ig) - a körkörös vágáskorlátozóval és a megfelelő függőleges fűrészlappal, például S 75/4 K.
Szögletes asztallal, gyorsan cserélhetőszáraz hézagvágások a sarkon és a vágások 0 és 45 fok között.
Az anyag szerkezetéhez igazított munka meghozza gyümölcsét. Az eredmények pontosabbak, és a fűrészlapok lényegesen tovább tartanak. Ezért a Festool rendszer itt is a rövid felszerelési időre van konfigurálva: a fűrészlap cseréjével egy kézzel.
A CARVEX PS 420 lyukú fűrészek visszahúzható szívólapja javítja a szívóerőt, és hallgatólagosan a láthatóságot a vágásnál.
Fő felhasználási területek:
Kivágások a munkalapokban mosogató és konyhai főzőlap felszereléséhez.
Bútorvágási műveletek, konyhában, belsőépítészet.
Körkörös és ívelt kontúrvágások.
Szakasz / szalag szakaszok a végén.
A darabok hosszúságú vágása.
Gerendavágás a végén.
Vágások az alján.

Műszaki adatok

Tartalmak
Kézbesítési készlet 1 db Fúrógép T18+3 akkumulátorral
1 db PSC 420 E függőleges fűrész
2 db BP 18 Li 4.0 HPC-ASI akkumulátor
TCL 6 gyorstöltő
1 x vászon FA FINOM VÁGÁS S 75/2,5
1 x vászon WOOD UNIVERSAL S 75/4 FSG
CENTROTEC tokmány szerszámok tartásához
FastFix gyorstokmány 13 mm KC 13-1/2-K-FFP
TwinBOX BB-Mix levehető fejek széles választéka
Mágneses bittartó CENTROTEC BH 60 CE-Imp
Övcsipesz
Forgács elleni védelem
Systainer SYS3 M 237 szállító és tároló doboz

Hasonlítsa össze más termékekkel

Szeretné összehasonlítani? Kattintás  Itt 

Megjegyzések (0 Megjegyzések)

Legyen Ön az első, aki megjegyzést és véleményt mond a termékről!
Hozzá szeretné fűzni a véleményét?   Kattintson ide   a termék értékeléséhez.