product-prev-00
product-prev-1
product-prev-2
product-prev-3
product-prev-4
product-prev-5
product-prev-6
product-prev-7

Festool - RTSC 400 Li 3.0 I-Plus - Hibrid rezgőcsiszoló, 150 W, 2 akkumulátor, Lítium-ion, 18 V, 3 Ah, speciális bőrönd

Egyedi termékkód: 577686
233150 Ft
Utolsó termék raktáron

Rendeljen és megkapja a terméket:
Gyors futárral Csütörtök 16 Mai - Péntek 17 Mai

Kosárba
Vásárlás telefonon
+36.212.010.205Hétfő-Péntek (10:30-17:00)Támogatást ajánlunk
Magyarul
Vásárlás e-mailben
kontakt@wunderhaff.huTámogatást ajánlunk
Magyarul

Leírás

A munkavégzés során egyedülálló mobilitást és mozgásszabadságot biztosítanak az új kompakt csiszolók RTSC 400, DTSC 400, ETSC 125 akkumulátorral. A Bluetooth Ergo 18 V 3 Ah akkumulátorok az aljzatból elérhető teljesítményhez hasonló teljesítményt garantálnak. És ez a kulcsa a rendkívül kompakt kialakításnak, kiegyensúlyozott súlyelosztással és tökéletes ergonómiával, mindössze 1,4 kg tömeggel. A saját szívórendszer a Longlife porgyűjtő zsákkal kombinálva lehetővé teszi a gép rugalmas kezelését - fáradtság és fej fölött, merőlegesen vagy nehezen elérhető helyeken. A Bluetooth akkumulátorok biztosítják a könnyű munkavégzést a Bluetooth-kompatibilis Festool mobil porszívóval, és garantálják a porszívó automatikus indítását AUTO üzemmódban, amikor a darálót automatikus akkumulátorral inicializálják. A korlátlan működési időre az elemek cserélhetők a plug it hálózati adapterrel - ideális helyhez kötött használatra és Festool mobil porszívóval kombinálva is.

Mobil és fizikai erőfeszítés nélkül: kábel és tömlő nélkül, tökéletes ergonómiával, alacsony szerkezeti magassággal és mindössze 1,4 kg tömeggel.
Erőteljes: Az Ergo 18 V-os akkumulátorcsomag a kefe nélküli EC-TEC motorral kombinálva biztosítja a tartósságot és a teljesítményt.
Megszakítások nélkül: a 3 Ah kapacitású akkumulátorcsomagnak köszönhetően, amely a töltési időnél hosszabb ideig működik.
Korlátlan működési idő: Az állandó működés elektromos üzemmódjához az akkumulátorcsomag a plug it hálózati adapterrel cserélhető (a készlet része és tartozékként kapható).
Pormentes és egészséges munkakörülmények: A rendkívül hosszú élettartamú poliészter geotextíliából készült Longlife porgyűjtő zsákkal vagy Festool mobil porszívóval kombinálva.
Kevesebb utólagos megmunkálás: PROTECTOR ablakok, keretek és betétek felületeinek rendezett csiszolásához.
Kényelmes porszívózás: Az akkumulátorcsomag a Bluetooth rendszeren keresztül kommunikál a CLEANTEC mobil porszívó Bluetooth moduljával (CT 26/36/48-on utólagos felszerelési lehetőséggel tartozékként, CT MINI I-en és MIDI I-en közvetlenül integrálva) ill. automatikusan elindítja a mobil porszívót az akkumulátoros csiszoló indításakor.

Kényelmes és biztonságos: ergonomikus munkavégzés kábelek nélkül – az Ergo Bluetooth 18 V akkumulátoroknak és a kompakt kialakításnak köszönhetően, hálózattól független és fizikai erőfeszítés nélkül minden alkalmazási területen.
Gyorsabban a legjobb eredményhez: A Bluetooth Ergo 18 V-os akkumulátorok a kefe nélküli EC-TEC motorral kombinálva hosszan tartó, ugyanolyan tartós és erőteljes csiszolást biztosítanak.
Hatékonyabban dolgozik egy rendszerben: a teljes rugalmasságot a Festool mobil porszívókkal kombinálva a Bluetooth Ergo 18 V akkumulátorok biztosítják: Bluetooth rendszeren keresztül kommunikál a CLEANTEC mobil porszívó Bluetooth moduljával (CT 26/36/ 48 utólagos tartozékként történő felszerelési lehetőséggel, közvetlenül a CT MINI I-hez és MIDI I-hez integrálva, és automatikusan elindítja a mobil porszívót, ha az akkumulátorcsiszoló aktiválódik. A korlátlan üzemidőre helyhez kötött használatra elérhető a plug it hálózati adapter, mely egyszerűen akkumulátorra cserélhető (a készlet tartalmazza és utólagos beszerelési lehetőséggel tartozékként kapható).
Maximális mobilitás: munkavégzés fizikai erőfeszítés nélkül a fej fölött, függőlegesen vagy nehezen elérhető helyeken - hálózati kábel és tömlő nélkül, tökéletes ergonómia és mindössze 1,4 kg súly (akkumulátorokkal együtt), tökéletesen kiegyensúlyozott súlyeloszlás és alacsony építési magasság.
Erőteljes és tartós: a Bluetooth Ergo 18 V-os akkumulátorok a kefe nélküli EC-TEC motorral kombinálva gondoskodnak a köszörülésrőlhosszú élettartamú, ugyanolyan ellenálló és erős.
Megszakítás nélküli munkavégzés: a 3,1 Ah kapacitású Bluetooth akkumulátoroknak köszönhetően, amelyek működési ideje hosszabb, mint a töltési idő.
Egyszerűen kommunikatív: az Ergo Bluetooth Compact akkumulátor a Bluetooth rendszeren keresztül kommunikál a CLEANTEC mobil porszívó Bluetooth moduljával (CT 26/36/48-on utólagos felszerelési lehetőséggel, CT MINI I-en és MIDI I-en közvetlenül integrálva ), és az akkumulátoros szerszám aktiválásakor automatikusan elindítja a mobil porszívót. Így Ön élvezheti a Festool pormentes rendszer által kínált összes előnyt még akkor is, ha az akkumulátoros csiszolóval dolgozik.
Egyedülálló: Elemekkel vagy kábellel: minden hosszabb üzemi teljesítményt igénylő felhasználáshoz a Bluetooth Ergo 18 V-os akkumulátorok a plug it hálózati adapterrel cserélhetők (a készlet tartalmazza és tartozékként kapható). A plug it kábellel pedig korlátlan üzemidővel a hálózatra csatlakoztatott gépet kap – ideális egy Festool mobil porszívóval kombinálva.
Pormentes és egészségesebb: a rendkívül hosszú élettartamú poliészter geotextíliából készült Longlife porgyűjtő zsákkal (üres, újrafelhasználható), vagy Festool mobil porszívóval kombinálva.
Biztonságos porszívózás az új CLEANTEC csatlakozórendszerrel: az integrált bajonett rögzítő biztonságosan és gyorsan csatlakoztatja a porgyűjtő zsák vagy a vákuumtömlő csatlakozóhüvelyét az elektromos kéziszerszám szívócsonkjához. És gyorsan szétszedhető is. Te döntöd el a pillanatot – és nem az eseményt.
Tökéletesen ül a kézben: tökéletes fogantyú a puha markolatú kapcsolóknak és az ergonomikusan elhelyezett kapcsolóknak köszönhetően, optimális bal- és jobbkezes felhasználók számára egyaránt.
Kevesebb utólagos megmunkálás: PROTECTOR az ablakfelületek, keretek és betétek gondos csiszolásához.
A rendszeren belüli munkavégzés hatékonysága megnövekszik: a tökéletes felületminőség érdekében minden részlet fontos. Ezért a Festool minden alkalmazáshoz és minden anyaghoz megfelelő csiszolóanyagokkal rendelkezik. Gazdaságosan garantált munkához, kifogástalan eredménnyel a durvacsiszolástól a finomcsiszolásig.

Főbb felhasználások:
Akkus csiszolás, ahol nincs elektromos csatlakozás, vagy csak speciális erőfeszítéssel érhető el (például kültéren, állványzaton).
Mobil munkavégzés, ha a hálózati kábel és a szívótömlő nagyon zavarja az alkalmazást (pl. függőleges felületek, csiszolás fejmagasság felett, élek vakolása stb.).
Ideális függőleges felületekhez vagy mennyezeti munkákhoz.
Csiszoló kétkezes fogantyúval kis és keskeny felületekhez.
Csiszolás a festék és lakk eltávolítására ablakkeretekről, ajtókeretekről és párkányokról.
Csatlakoztassa a hálózati adaptert, mint csiszológép korlátlan üzemidővel, állandó működésű elektromos üzemmódban – ideális a Festool mobil porszívóval kombinálva a belső térben.
Kényelmes munkavégzés a porszívóval: A Bluetooth akkumulátor automatikusan elindítja a Bluetooth-kompatibilis mobil porszívót AUTO módban.

Antisztatikus funkció: porszívók és gépek antisztatikus funkcióval, hogy megakadályozzák a statikus elektromosság felhalmozódását munka közben.
EC-TEC motor: az EC-TEC hajtáskoncepció célja, hogy rendkívüli mennyiségű energiát állítson elő rendkívül kis energiafogyasztás mellett.
CLEANTEC: bajonett típusú zár, amely összekötő elemként van beépítve a korty és a szerszám közé.
MMC Electronic Multi-Material-Control: a Multi Material Control motor modern elektronikus vezérlése állandó fordulatszám- és hőmérséklet-szabályozás felügyelettel minden típusú anyag megmunkálásáhozal.
Védő: védi a csiszolótányért és az anyagot, miközben a szélekhez közel dolgozik.
MPE csiszolólap: rendkívül tartós anyagokból készült csiszolólapok és csiszolókorongok a hosszú élettartam érdekében.
Stop vibráció: szabadalmaztatott VS rezgések csillapítása, hogy a gépek zökkenőmentesen működjenek köszörülés közben, ami támogatja az egészséges munkavégzést.
Csatlakoztassa: kábelcsatlakozó dugó, kivehető, cserélhető, biztonsági zárral a gyors kapcsoláshoz.
Turbó szívórendszer: a turbó porszívó biztosítja a tiszta, pormentes levegőt és a munkadarab jó láthatóságát.
StickFix STF: gyors, gazdaságos rögzítési rendszer csiszolóanyagokhoz - ragasztó, klipek nélkül.
Lítium-ion akkumulátor: nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátorokkal van felszerelve.
Bluetooth: Bluetooth kommunikációs rendszer az akkumulátor és a porszívó között.

Műszaki adatok

Alapvető tulajdonságok
Felhasználási osztály Szakmai
Csiszolólap méret 130x80 mm
sarokcsiszolók NEM
Oszcillációs kör átmér?je 2 mm
Csiszoló talp méretei 130x80 mm
Üresjárati rezgések 20000 vbr/min
vezeték nélküli töltés NEM
Erő
Névleges teljesítmény 150 W
Működési jellemzők
Alapjárati fordulatszám 10000 rpm
Kibocsátott rezgés érték 3 m/s2
Akkumulátor jellemzői
Akkumulátorok száma 2 akkumulátor
Akkumulátor feszültség 18 V
Akkumulátor típus Lítium-ion
Akkumulátor-kapacitás 3 Ah
Akkumulátorok Bluetooth technológiával Igen
Tartalmak
Hordtáska különleges
állítható sebesség Igen
Terhelési szint jelz? Igen
Hálózati adaptert tartalmaz 0
rezgéscsillapító rendszer Igen
kiegészit? tartozékok NEM
Kézbesítési készlet 2 akkumulátor, Li-Ion, 18 V, 3 Ah - BP 18 Li 3.0 ERGO-I
TCL 6 gyorstöltő
Festool VÉDELEMEK
Hosszú élettartamú porszűrő zsák
Csiszolólap StickFix-szel 80x130 mm
SYSTAINER SYS 2 T-LOC szállító- és tárolótáska
Méretek
Súly 1.4 kg
Hossz - mm
Szélesség - mm
Magasság - mm
Zaj
Hangteljesítmény szint - dB
Kiegészitő információk
További információ Üresjárati fordulatszám: 6000-10000 ford / perc
Üresjárati rezgések: 12000-20000 vbr / min
Szívócsatlakozó átmérője: 27 mm

A jótállási idő 3 évre meghosszabbítható: magánszemélyek és jogi személyek.
További részletek az értékesítési ügynökségeknél.
Jótállás
Magánszemélyekre vonatkozó jótállás 12 luni
Jogi személyek jótállás 12 luni

Hasonlítsa össze más termékekkel

Szeretné összehasonlítani? CLICK Itt 
Alapvető tulajdonságok:
Fénykép
Ár233157HUF
NévFestool - RTSC 400 Li 3.0 I-Plus - Hibrid rezgőcsiszoló, 150 W, 2 akkumulátor, Lítium-ion, 18 V, 3 Ah, speciális bőrönd
Kód577686
Csiszolólap méret130x80 mm
Csiszoló talp méretei130x80 mm
Oszcillációs kör átmér?je2 mm
Üresjárati rezgések20000 vbr/min
Felhasználási osztálySzakmai
vezeték nélküli töltésNEM
sarokcsiszolókNEM
Névleges teljesítmény150 W
Alapjárati fordulatszám10000 rpm
Kibocsátott rezgés érték3 m/s2
Akkumulátor típusLítium-ion
Akkumulátor feszültség18 V
Akkumulátorok száma2 akkumulátor
Akkumulátorok Bluetooth technológiávalIgen
Akkumulátor-kapacitás3 Ah
Kézbesítési készlet2 akkumulátor, Li-Ion, 18 V, 3 Ah - BP 18 Li 3.0 ERGO-I
TCL 6 gyorstöltő
Festool VÉDELEMEK
Hosszú élettartamú porszűrő zsák
Csiszolólap StickFix-szel 80x130 mm
SYSTAINER SYS 2 T-LOC szállító- és tárolótáska
állítható sebességIgen
Hálózati adaptert tartalmaz0
Terhelési szint jelz?Igen
rezgéscsillapító rendszerIgen
kiegészit? tartozékokNEM
Hordtáskakülönleges
Súly1.4 kg
Magasság- mm
Hossz- mm
Szélesség- mm
Hangteljesítmény szint- dB
További információÜresjárati fordulatszám: 6000-10000 ford / perc
Üresjárati rezgések: 12000-20000 vbr / min
Szívócsatlakozó átmérője: 27 mm

A jótállási idő 3 évre meghosszabbítható: magánszemélyek és jogi személyek.
További részletek az értékesítési ügynökségeknél.
Jogi személyek jótállás12 luni
Magánszemélyekre vonatkozó jótállás12 luni

Megjegyzések (0 Megjegyzések)

Legyen Ön az első, aki megjegyzést és véleményt mond a termékről!
Hozzá szeretné fűzni a véleményét?   Kattintson ide   a termék értékeléséhez.