product-prev-00

Festool - SYS -RB - Roller Platform, Systainer3, T -LOC

Egyedi termékkód: 204869
40750 Ft
Utolsó termék raktáron

Rendeljen és megkapja a terméket:
Gyors futárral Szerda 15 Mai - Csütörtök 16 Mai

Kosárba
Vásárlás telefonon
+36.212.010.205Hétfő-Péntek (10:30-17:00)Támogatást ajánlunk
Magyarul
Vásárlás e-mailben
kontakt@wunderhaff.huTámogatást ajánlunk
Magyarul

Leírás

Kerekesszék extra intelligens funkciókkal: mind a négy nagy kerék 360 fokban elforgatható. Így a kerekesszék manőverezhető mobiltartóvá válik - ideális építkezésekhez és műhelyekhez. A négy kerék közül kettő reteszelő fékkel van felszerelve. A Systainer3 és a Systainer T-LOC rögzíthető a központi kezelőelemmel való összekapcsolás miatt. Más elemek és anyagok is könnyen szállíthatók sík felületen, és hevederekkel rögzíthetők. A négy robusztus fogantyú megkönnyíti a kocsi kezelését és elhelyezését a kerekeken.

A Systainer3 és a T-LOC egyszerű szállításához.
4 robusztus módszer.
4 kormányhenger (ebből 2 zárható).
Pántok.

100% -ban mobil: minden eszköz és anyag gyors és könnyű szállítása a műhelyben és a helyszínen - minden jelen és jól szervezett.

Kényelmes és biztonságos: nincs csúszás a Systainer dobozokban és nincs ellenőrizetlen futás - a központi kezelőelem összeköti a kerekesszéket és a Systainert. A két reteszelő fékkel és a szíjjáratokkal együtt biztosított a szállítás stabilitása és biztonsága.

Hatékonyabban dolgozhat egy rendszerben: a központi kezelőelemnek köszönhetően a kerekesszék kompatibilis és összekapcsolható minden Systainer3 és Systainer T-LOC eszközzel.

100% -ban mobil: a négy kerék mobilitást és sebességet teremt. Például, ha szerszámokat és anyagokat szállít hosszabb útvonalakon, parkolóhelyeken vagy nagy építkezéseken. A bott vario3 jármű készülékébe való tökéletes integrációnak köszönhetően a kerekesszék mindig elérhető a helyszínen.

Csúszásmentes: A központi kezelőelem rögzíti a Systainer3-at és a Systainer T-LOC-ot, és megakadályozza a csúszást vagy felborulást szállítás közben.

Minden biztosított: a hevederek négy átjárója és a sík felület lehetővé teszi különféle tárgyak és anyagok egyszerű szállítását.

Kockázatmentes stabilitás: két kerék rögzíthető fékkel. Így a kerekesszék szilárd és biztonságos helyzetben van a helyszínen és a műhelyben.

Nagy teherbírás: a kerekesszék segítségével a Systainers és más, legfeljebb 100 kg súlyú rakományok minimális erőfeszítéssel szállíthatók.

Teljesen manőverezhető: minden kerék 360 fokban elforgatható. Így a kerekesszék még könnyebben kezelhető. Ezenkívül a négy fogantyúnál fogva a kerekesszéket lépcsőn vagy akadályokon keresztül is szállíthatja.

Műszaki adatok

Alapvető tulajdonságok
Felhasználási osztály Szakmai
Mennyiség 1 buc

Hasonlítsa össze más termékekkel

Szeretné összehasonlítani? Kattintás  Itt 

Megjegyzések (0 Megjegyzések)

Legyen Ön az első, aki megjegyzést és véleményt mond a termékről!
Hozzá szeretné fűzni a véleményét?   Kattintson ide   a termék értékeléséhez.