product-prev-00
product-prev-1
product-prev-2
product-prev-3

Festool - TSC 55 5.0 KEBI-Plus/XL + PSC 420 EB-Basic - Körfűrész, 18 V + Függőleges fűrész, 18 V, 2 akkumulátor, Li-Ion, 18 V, 5 Ah, 3 speciális tok

Egyedi termékkód: 578023
450850 Ft
Utolsó termék raktáron

Rendeljen és megkapja a terméket:
Gyors futárral Csütörtök 6 Iun - Péntek 7 Iun

Kosárba
Vásárlás telefonon
+36.212.010.205Hétfő-Péntek (10:30-17:00)Támogatást ajánlunk
Magyarul
Vásárlás e-mailben
kontakt@wunderhaff.huTámogatást ajánlunk
Magyarul

Leírás

Két fűrész a maximális vágási termelékenység és a tökéletes vágási minőség érdekében: a körfűrész akkumulátorral és a függőleges lengőfűrész akkumulátorral.
Akkus körfűrésszel és akkus függőleges ingafűrésszel, valamint a szállítási csomagban található praktikus ToolBox-szal készen áll minden vágási munkára - 18 V-os akkumulátorrendszerünk teljes erejével és rugalmasságával Körfűrész akkumulátorral TSC 55 A K még két 18 V-os akkumulátor erejét is használja, hogy gyorsan és pontosan mozogjon a legkülönbözőbb anyagokon, a puhafától és keményfától a deszkaanyagokig. Az akkumulátorok egy kefe nélküli EC-TEC motort hajtanak meg, amely rendkívül strapabíró, és akár kétszer olyan gyorsan halad előre. A PSC 420 akkumulátoros függőleges ingafűrész ugyanazzal a motorral rendelkezik, így rendkívül gyors alakvágások végrehajtását teszi lehetővé. Ezenkívül a fűrészlap hármas vezetésével és három különböző világítási móddal rendelkezik, hogy optimális láthatóságot biztosítson a fűrésszel történő vágás során. A praktikus Systainer³ szervezőben biztonságosan tárolva kényelmesen szállíthatja az akkus szerszámokat és a szállítási csomagban található ToolBox-ot a műhelyből a következő telepítési helyre. Különleges előny: Az eredeti teljes javítás (az első három évben ingyenes) érvényes akkus szerszámokra, sőt akkumulátorokra, valamint töltőkre (további információért látogassa meg a festool.ro/service weboldalt).

Praktikus: ToolBox TB M 137 ingyenes a szállítási csomagban - egymásra rakható szerszámkészlet, amely minden Systainer formátumhoz illeszkedik.
Maximális teljesítmény: az erőteljes kefe nélküli EC-TEC motornak köszönhetően a Combo készlet összes szerszáma lenyűgöző erővel rendelkezik.
Rugalmas akkumulátorrendszer: a nagy tartóssággal és fokozott erőkifejtéssel rendelkező alkalmazásokhoz a nagy teljesítményű 5,0 Ah-s akkumulátor valóban többfunkciós eszköz.
TSC 55 K: a KickbackStop rendszer csökkenti a visszarúgásból eredő sérülések kockázatát fűrészeléskor vagy az alkatrészbe való behatoláskor.
TSC 55 K: Koncentrált működtető erő, akár kétszer olyan gyors munka előrehaladása és a fűrészlap kiváló tartóssága.
TSC 55 K: fűrészrendszer a csúcskategóriában a tartozékok sokaságának köszönhetően.
PSC 420: Kiemelkedő viselkedés ívelt kontúron történő vágáskor a penge 3 pontos megvezetésének és a torziós merev emelőrúdnak köszönhetően.
PSC 420: Könnyű kezelhetőség a Softgrip fogantyúnak és az ergonomikus formának köszönhetően.
PSC 420: Gyors csererendszer, kulcs nélkül, asztalokhoz, rögzítő lábakhoz és fűrészlapokhoz.
Mobil: A Systainerbe csomagolt akkumulátoros szerszámok tökéletesen integrálhatók a bott járművekbe az egyszerű szállítás érdekében a műhelytől a telepítési helyre.
Robusztus: tartós, kiváló minőségű alkatrészek, a Festool Service átfogó szolgáltatásainak köszönhetően teljes körűen biztosítottak.

Műszaki adatok

Tartalmak
Kézbesítési készlet 1 x Festool - TSC 55 5.0 KEBI-Plus/XL - Körfűrész
2 x akkumulátor, Li-Ion, 18 V, 5 Ah BP 18 Li 5.0 ASI
Gyorstöltő TCL 6 DUO
Fűrészlap HW 160x1,8x20 WD42
Forgács elleni védelem
Jelző ablak
Fűrészporgyűjtő táska
Hatlapfejű hatlapfejű csavarkulcs, 5
Systainer SYS3 M 437 szállító és tároló doboz

1 x Festool - PSC 420 EB-Basic - Függőleges fűrész
2 db fűrészlap készlet
Forgács elleni védelem
Systainer SYS3 M 437 szállító és tároló koffer

1 x Festool - Systainer SYS3 TB M 137 szállító- és tárolótáska

Hasonlítsa össze más termékekkel

Szeretné összehasonlítani? Kattintás  Itt 

Megjegyzések (0 Megjegyzések)

Legyen Ön az első, aki megjegyzést és véleményt mond a termékről!
Hozzá szeretné fűzni a véleményét?   Kattintson ide   a termék értékeléséhez.