product-prev-00
product-prev-1
product-prev-2
product-prev-3

Festool - TSC 55 5.0 KEBI-Plus/XL + TXS 18-Basic - Körfűrész, 18 V + Fúró és csavarhúzó, 18 V, 2 akkumulátor, Li-Ion, 18 V, 5 Ah, 3 speciális tok

Egyedi termékkód: 578024
387150 Ft
Utolsó termék raktáron

Rendeljen és megkapja a terméket:
Gyors futárral Péntek 24 Mai - Hétfő 27 Mai

Kosárba
Vásárlás telefonon
+36.212.010.205Hétfő-Péntek (10:30-17:00)Támogatást ajánlunk
Magyarul
Vásárlás e-mailben
kontakt@wunderhaff.huTámogatást ajánlunk
Magyarul

Leírás

A legjobb csapat minden kihíváshoz: az akkumulátoros körfűrész és az akkumulátoros fúró-csavarozó.
Mit kell mindig magadnál tartani? Erőteljes akkus körfűrész, valamint nagy teljesítményű akkus fúró-csavarozó és csavarhúzó a megfelelő Toolbox-szal az akkumulátoros szerszámkészletben. A két 18 V-os akkumulátor erejével és a robusztus kefe nélküli EC motornak köszönhetően a TSC 55 K akkumulátoros körfűrész megkönnyíti a vágást és az alkatrészbe való behatolást. Ezenkívül az integrált KickbackStop technológia visszarúgás esetén leállítja a fűrészlapot. Ezzel a fűrésszel a vágások nem csak kétszer olyan gyorsan végezhetők el, mint más eszközökkel, hanem biztonságosabb módon is az Ön és darabja számára. A TXS 18 akkumulátoros fúró- és csavarozógép minden olyan helyen használható, ahol lyukakat kell készíteni vagy csavarokat kell behelyezni. A CENTROTEC gyorstartozékcsere-rendszernek, valamint a FastFix interfésznek köszönhetően pedig a készülék gyorsan adaptálható a legkülönfélébb munkákhoz. A praktikus Systainer rendszerezőben biztonságosan tárolva kényelmesen szállíthatja a szállítási csomagban található akkus szerszámokat és a ToolBox-ot a műhelyből a következő telepítési helyszínre. Különleges előny: Az eredeti teljes javítás (az első három évben ingyenes) érvényes az akkumulátoros szerszámokra, sőt az akkumulátorokra, valamint a töltőkre is (további információkért keresse fel a festool.ro/service weboldalt).

Praktikus: ToolBox TB M 137 ingyenes a szállítási csomagban – egymásra rakható szerszámkészlet, amely minden Systainer formátumhoz illeszkedik.
Maximális teljesítmény: az erőteljes kefe nélküli EC-TEC motornak köszönhetően a Combo készlet összes szerszáma lenyűgöző erővel rendelkezik.
Rugalmas akkumulátorrendszer: a nagy tartóssággal és fokozott erőkifejtéssel rendelkező alkalmazásokhoz a nagy teljesítményű 5,0 Ah-s akkumulátor valóban többfunkciós eszköz.
TSC 55 K: a KickbackStop rendszer csökkenti a visszarúgásból eredő sérülések kockázatát fűrészeléskor vagy az alkatrészbe való behatoláskor.
TSC 55 K: Koncentrált működtető erő, akár kétszer olyan gyors munka előrehaladása és a fűrészlap kiváló tartóssága.
TSC 55 K: fűrészrendszer a csúcskategóriában a tartozékok sokaságának köszönhetően.
TXS 18: lenyűgöző ergonomikus forma és kis súly a könnyű fúráshoz és csavarozáshoz.
TXS 18: gyors és szerszámmentes újraszerszámozás fúráshoz, csavarozáshoz, süllyesztett fúráshoz és süllyesztett csavarozáshoz a FastFix interfésznek köszönhetően.
TXS 18: számos tartozék sokoldalú alkalmazásokhoz. Minden jelenlegi 18 V-os csavarhúzó-tartozék kompatibilis a TXS 18-mal.
Mobil: A Systainerbe csomagolt akkumulátoros szerszámok tökéletesen integrálhatók a bott járművek berendezéseibe, így egyszerűen szállíthatók a műhelytől a telepítési helyre.
Robusztus: tartós, kiváló minőségű alkatrészek, a Festool Service átfogó szolgáltatásainak köszönhetően teljes körűen biztosítottak.

Műszaki adatok

Tartalmak
Kézbesítési készlet TSC 55 5.0 KEBI-Plus/XL - Körfűrész
2 x akkumulátor, Li-Ion, 18 V, 5 Ah BP 18 Li 5.0 ASI
Gyorstöltő TCL 6 DUO
Fűrészlap HW 160x1,8x20 WD42
Forgács elleni védelem
Jelző ablak
Fűrészporgyűjtő táska
Hatlapfejű hatlapfejű csavarkulcs, 5
Systainer SYS3 M 437 szállító és tároló doboz

TXS 18-Basic - Fúró- és csavarozógép
Gyors tokmány
Övcsipesz
Systainer SYS3 M 187 szállító és tároló doboz

Systainer SYS3 M 187 szállító és tároló doboz

Hasonlítsa össze más termékekkel

Szeretné összehasonlítani? Kattintás  Itt 

Megjegyzések (0 Megjegyzések)

Legyen Ön az első, aki megjegyzést és véleményt mond a termékről!
Hozzá szeretné fűzni a véleményét?   Kattintson ide   a termék értékeléséhez.