product-prev-00
product-prev-1

Yato - YT -73087 - Univerzális multiméter, 5 az 1 -ben

Egyedi termékkód: YT-73087
21100 Ft
Utolsó termék raktáron

Rendeljen és megkapja a terméket:
Gyors futárral Kedd 14 Mai - Szerda 15 Mai

Kosárba
Vásárlás telefonon
+36.212.010.205Hétfő-Péntek (10:30-17:00)Támogatást ajánlunk
Magyarul
Vásárlás e-mailben
kontakt@wunderhaff.huTámogatást ajánlunk
Magyarul

Leírás

A Yato készlet lehetővé teszi a feszültség, valamint a váltakozó és egyenáram mérését. Ezenkívül az YT-73087 univerzális multiméter lehetővé teszi az ellenállás, a kondenzátor kapacitás, az áramfrekvencia, a hőmérséklet és az üzemi arány mérését, valamint a dióda ellenőrzését. Ezenkívül az YT-73087 multiméter képes a relatív páratartalom (30-90%), a zajszint (35 dB-től 100 dB-ig) és a fényintenzitás (4000-40000 Lux) mérésére.
Ezenkívül az YT-73087 méri a hőmérsékletet, ami különösen hasznos a hibás elektromos alkatrészek észlelésében (pl. Megnövekedett ellenállás. Károsítja a termikus komponenst).
Az YT-73087 multiméter minden funkciója lehetővé teszi az elektromos készülékek munkájának minőségének értékelését, sokkal nagyobb mértékben, mint a hagyományos elektromos mérők. Megvizsgálhatjuk az izzó által generált fény mennyiségét, a hangrendszer hatékonyságát. Azt is ellenőrizhetjük, hogy a körülmények megfelelőek -e az elektromos berendezések működéséhez (páratartalom és hőmérséklet).
Az automatikus tartomány lerövidíti a mérési időt. A nem versengő korábbi értékek mérése esetén egy hagyományos univerzális elektromos mérőben a méréseket egymás után kell elvégezni a legnagyobb tartománytól a legpontosabb eredményt elérő tartományig - különben fennáll a multiméter károsodásának kockázata. Az YT-73087 multiméter esetében azonban elegendő egy mérést elvégezni, a készülék automatikusan megtalálja az optimális tartományt. A tartomány manuálisan és az intervallum gomb segítségével választható ki.
A multiméter további funkciója a REL gomb, amely lehetővé teszi a relatív érték mérését. A funkció minden választóálláshoz rendelkezésre áll (kivéve a frekvenciát, a működési ciklust és a vezetőképességet vagy a dióda -vizsgálatot).
A hangjelzés hasznos az elektromos berendezések ellenőrzésekor - lehetővé teszi, hogy könnyen ellenőrizhessük az áramkör folyamatosságát. A multiméter automatikus kikapcsolási funkciója energiát takarít meg. Az YT-73087, mint a kínálatunkban szereplő többi YATO multiméter, gumi házzal van felszerelve, amely megvédi a mechanikai sérülésektől.
A megvilágított képernyő lehetővé teszi a munkát gyenge fényviszonyok között.

Műszaki adatok

Alapvető tulajdonságok
Felhasználási osztály Szakmai
Mennyiség 1 buc
Kiegészitő információk
További információ Kijelző: LCD - maximális megjelenített eredmény: 3999
Mintavételi gyakoriság: körülbelül 2-3 alkalommal másodpercenként
Túlterhelés jelzés: OL szimbólum látható
Polarizációs jel: megjelenített jel - a mérési eredmény előtt
Akkumulátor: 6F22; 9 V
Üzemi hőmérséklet: 0 - 400 C; <75% relatív páratartalom mellett
Tárolási hőmérséklet: -100 C - +500 C; <85% relatív páratartalom mellett
Külső méretek: 162x83x47 mm
Asztal: kb. 310 g

Hasonlítsa össze más termékekkel

Szeretné összehasonlítani? Kattintás  Itt 

Megjegyzések (0 Megjegyzések)

Legyen Ön az első, aki megjegyzést és véleményt mond a termékről!
Hozzá szeretné fűzni a véleményét?   Kattintson ide   a termék értékeléséhez.